Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Antislip plaat

Antislip plaat

Een antislip plaat of antislip stroken zijn dé uitkomst voor een gladde (hard)houten ondergrond. Een antislip plaat en antislip stroken zijn in elke gewenste maat leverbaar, hebben een lange levensduur en kunnen worden aangebracht op vlonders, trappen en galerijen. Heeft u vragen over de antislip platen of antislip stroken? Stel ze door telefonisch contact op te nemen en ontvang persoonlijk advies.

Een antislip plaat heeft een lange levensduur

Een antislip plaat beschikt over een sterk karakter doordat deze gemaakt zijn van 3 mm dik GVK (Glasvezel Versterkt Kunststof) welke met korundzand antislip gemaakt zijn. Deze duurzame stroken en platen worden op maat gemaakt en aangebracht met verzonken schroeven. Zo hebben onze producten een lange levensduur; zowel binnen als buiten. En met veelvoudig gebruik is dat wel zo fijn om te weten, nietwaar? Daarnaast hebben wij ook antislip strips die voor diverse doeleinden gebruikt worden. Voorzie traptreden of opstapjes van een antislip plaat. Wilt u valgevaar voorkomen in de badkamer of het toilet? Kies in dat geval voor onze speciale SlipSafe aquatape.

Combineer de antislip producten met overige artikelen in het assortiment

Wist u dat we, naast een antislip plaat of antislip stroken, tal van andere producten aanbieden waarmee de mobiliteit wordt bevorderd? Zo kiest u bij ons ook uit drempeloplopen, mini-opritten en drempels. Heeft u vragen over ons volledige aanbod? Neem in dat geval gerust contact met ons op en laat u, indien gewenst, adviseren wat voor producten in uw situatie aan te raden zijn.

Bel ons en ontvang advies op maat

Wilt u graag meer informatie over onze antislip producten? In dat geval beantwoorden we graag uw vragen zodra u belt naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.