Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Drempel voor rolstoel

Drempel voor rolstoel

Bij SlipSafe heeft u een ruime keuze uit hulpmiddelen om de mobiliteit te bevorderen, zoals een drempel voor de rolstoel of rollator. Want zodra u in een rolstoel zit of u zich met een rollator moet verplaatsen, weet u het als geen ander: verhogingen zijn niet altijd even gemakkelijk. Bevorder de mobiliteit en ga voor een drempel van aluminium, beschikbaar in diverse breedtes en lengtematen.

Een drempel voor uw rolstoel, voor welke variant kiest u?

In onze webshop heeft u een ruime keuze uit drempels voor uw rolstoel of rollator. Kies bijvoorbeeld voor een drempel met zwarte kapjes voor een mooie afwerking. Een aluminium  drempel of een drempel in houtlook. Kies vervolgens uit de afmeting die overeenkomt met de breedte van uw deur en bestel uw favoriete drempel voor de rolstoel of rollator eenvoudig, én snel, online.

Bevorder de mobiliteit, in én om het huis

Zodra u de keuze voor een drempel heeft gemaakt, kunt u ook eens een kijkje nemen in ons overige aanbod. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mini-oprit om gemakkelijk van binnen naar buiten te rijden. Antislip-strips, om te voorkomen dat u uitglijdt op de trap, in de douche of het bad. Of drempeloplopen, waardoor hoogteverschillen binnenshuis tot 4 cm moeiteloos worden verholpen.

Stel uw vragen telefonisch

Als geen ander begrijpen we dat u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod. Wellicht wilt u graag een advies op maat, omdat u niet zeker weet wat voor hulpmiddel het beste op uw situatie aansluit? Voor advies of het stellen van vragen belt u naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.