Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Drempelhulp

Drempelhulp

Bent u al bekend met een drempelhulp? Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Voorkom struikelen en bestel vandaag nog uw drempelhulp in de webshop van SlipSafe.

Wat is uw situatie waarvoor een drempelhulp dé uitkomst is?

Een drempelhulp kan in tal van varianten voorkomen, en is hierdoor geschikt voor diverse situaties. Wellicht wilt u een veilige doorgang voor uw rollator of rolstoel met een mooi en strak design in de vorm van een aluminium drempel creëren. U wilt tijdelijk een hellingbaan of kleine oprit maken met een mini-oprit of lastige opstapjes wilt u tot het verleden rekenen met een drempeloploop.

Kies uit een ruim aanbod aan antislip-strips

Naast dat u bij ons de keuze heeft uit diverse drempelhulpen, bieden wij ook een aanbod aan antislip-strips in verschillende kleuren en afmetingen. Voorzie een traptrede (zowel binnen als buiten), of gladde voer bij de voordeur van strips. En u voorkomt uitglijden in de douche of badkamer door onze speciale aquatape.

Bel en ontvang advies op maat!

Onze drempelhulpen zijn voor tal van situaties dé uitkomst; maar welke oplossing is voor u het meest geschikt? Dit antwoord geven wij u graag zodra u belt naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.