Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Drempeloploop

Drempeloploop

Zodra u minder goed ter been bent is een drempeloploop dé uitkomst. Lastige opstapjes en niveau verschillen tot 4 cm zijn verleden tijd met de variabele SlipSafe drempeloplopen. Met de verstelbare pootjes en het U-profiel kunt u de diverse drempeloplopen op de juiste hoogte instellen. Het unieke van onze drempeloplopen is dat ze ook in langere lengtes verkrijgbaar zijn. Neem daarvoor telefonisch contact op en u kunt vragen wat de mogelijkheden zijn.

4 kenmerken waar een drempeloploop bekend om staat

Naast dat u een drempeloploop van SlipSafe kunt bestellen in verschillende breedte- en lengtematen, zijn er 4 andere kenmerken waar deze kwaliteitsproducten om bekend zijn:

  • Verstelbare hoogte (aan te passen met U-profiel en stelpootjes)
  • Geanodiseerd aluminium
  • Geschikt voor binnen
  • In langere lengtes leverbaar

Of u nu met de fiets even boodschappen gaat doen. Met uw rollator door het hele huis wilt lopen of gemakkelijk met de rolstoel van binnen naar buiten wilt rijden. Het zijn allemaal situaties die moeiteloos plaatsvinden dankzij een drempeloploop.

Een gevarieerd aanbod aan oplopen en opritten

Wist u dat u bij ons ook kunt kiezen uit een divers aanbod aan drempels en mini-opritten? Hierdoor bent u overal én op iedere plek in uw woning en daarbuiten gegarandeerd van het eenvoudig overbruggen van kleine hoogteverschillen. Benieuwd welke oplossing in uw situatie het beste past? Neem in dat geval contact met ons op en ontvang persoonlijk advies.

Bestel uw drempeloploop in de webshop

Heeft u een keuze gemaakt in ons aanbod aan drempeloplopen? In dat geval rekent u veilig én snel in onze webshop af. Heeft u vragen over het online aanbod? In dat geval bereikt u ons door te bellen naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.