Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home ยป Epoxyvloer buiten

Een epoxyvloer voor buiten

Een epoxyvloer kan niet alleen binnen worden toegepast, want buiten heeft de vloer minstens zoveel charme en uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stijlvolle loungehoek of speels terras met ronde vormen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gladheid? Bij SlipSafe in IJsselstein, nabij Utrecht, heeft u de keuze uit epoxyvloeren in verschillende kleuren, waardoor voor alle woonwensen en interieurstijlen een oplossing mogelijk is.

Valgevaar is verleden tijd dankzij een epoxyvloer voor buiten

We kennen het allemaal wel. Zodra het heeft gevroren of er een flinke regenbui is geweest, worden de buitentegels glad en ontstaat er valgevaar. Met onze epoxyvloeren is dit echter verleden tijd. We voorzien de vloeren namelijk van een antislipcoating, waardoor u op ieder moment van de dag veilig buiten kunt lopen op uw epoxyvloer. En dat geeft wel een veilig gevoel, toch?

Maak een keuze uit de vele RAL-kleuren

Heeft u een fraai terras buiten waarvan u de vloer graag in een Mediterraanse kleur heeft? Of heeft uw tuin een moderne uitstraling, waarbij de kleur van uw natuurstenen tegels overeen moet komen met de epoxyvloer? Of er zijn andere wensen die u graag buiten terugziet? Laat u alvast inspireren en bekijk de mogelijkheden in de online brochure over onze kunststofvloeren.

Bereik ons telefonisch voor vragen of advies
Wilt u graag meer informatie over een epoxyvloer voor buiten of weten wat het verschil is met een grindvloer? In dat geval bereikt u ons door te bellen naar 030 – 686 8350. Ook voor een persoonlijk advies staan we u graag te woord als u contact met ons opneemt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.