Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Epoxyvloer

Epoxyvloer

Een epoxyvloer op basis van mortel in de badkamer ziet er niet alleen geweldig uit, door de professionele afwerking in de vorm van een (transparante) antislip coating bent u ook nog eens verzekerd van een vloer waar uitglijden verleden tijd is. En dat is wel zo fijn om te weten, nietwaar? Bekijk alvast de mogelijkheden voor uw vloer online, of schakel ons vandaag nog in voor een persoonlijk advies.

Een epoxyvloer in uw badkamer mét of zonder sanitair plint

Stel: u wilt uw badkamer renoveren of verbouwen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw badkamer er prachtig uitziet én jarenlang mee kan gaan. Kies daarom voor een slijtvaste epoxyvloer, waarbij u er zelfs voor kunt kiezen om deze mét of zonder afschot te laten installeren, waarbij u er ook voor kunt kiezen of deze mét of zonder holplint wordt aangebracht. Met een ruime keuze uit diverse mortel kleuren staat uw favoriete kleur er gegarandeerd ook tussen.

Voorkom uitglijden met een antislip coating

Niet voor niets heten wij SlipSafe. Uw epoxyvloer in de badkamer kunnen wij natuurlijk voorzien van een antislip coating. Hiermee is uw vloer niet alleen slijtvast en behoudt het een mooie uitstraling. U bent ook nog eens verzekerd van een veilig gevoel zodra u in en uit de douche stapt.

Neem contact op met de professionals

Natuurlijk wilt u een advies op maat ontvangen over uw gloednieuwe epoxyvloer voor de badkamer. Bekijk alvast onze online brochure voor een impressie van onze kunststofvloeren of bel voor een advies op maat. U bereikt ons via het nummer 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.