Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Gietvloer geluiddempend

Gietvloer geluiddempend

Een kunststof gietvloer gaat niet alleen met de laatste trends mee, het is ook nog eens geluiddempend. Daardoor zijn de vloeren zeer geschikt voor zowel scholen, instellingen en particulieren. SlipSafe heeft tot op heden diverse gietvloeren opgeleverd en weet hierdoor als geen ander wat voor stijl gietvloer het beste bij uw wensen aansluit.

Ga voor een speels effect met decoflakes op de gietvloer, die geluiddempend is

Naast dat de vloer aangebracht kan worden in tal van RAL-kleuren, kunt u de vloer ook voorzien van decoflakes. Deze verfvlokken geven een creatief, kleurrijk effect en zijn hierdoor bij uitstek geschikt voor een kleurrijke kinderkamer of een speels toiletblok. Wat voor ruimte wilt u voorzien van een geluiddempende gietvloer? Maak uw wensen kenbaar en wij bieden een passend advies.

Voorkom valgevaar met een antislip coating

Een egale gietvloer is een ware eyecatcher in iedere ruimte, maar dit gladde oppervlak kan valgevaar met zich meebrengen. Daarom kunnen wij uw geluiddempende gietvloer voorzien van transparante antislip in de afwerklaag. Want een veilige woon- of verblijfsruimte is immers hetgeen waar het allemaal om gaat, nietwaar?

Schakel de specialist in voor uw gietvloer

Door onze diversiteit aan gerealiseerde projecten kunnen wij ook uw project tot een succes leiden. Voor grote tot aan kleine ruimtes en van particuliere tot aan zakelijke doeleinden, wat voor project heeft u in gedachten? Laat het ons weten door te bellen naar 030 – 686 8350.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.