Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Een gietvloer aanbrengen laat u natuurlijk over aan de specialist, die niet ver van Utrecht gevestigd is. Met jarenlange ervaring én kennis binnen het vak is het team van SlipSafe u ook graag van dienst. Van grote tot aan kleine ruimtes en van particuliere tot aan zakelijke klanten. Tot op heden hebben we diverse gietvloeren in en buiten Utrecht opgeleverd. Leveren we uw vloer binnenkort ook op?

Vier voordelen van een kunststof gietvloer, aangebracht door de vakmannen dichtbij Utrecht

Naast dat uw kunststof gietvloer hygiënisch, geluiddempend én een strakke uitstraling heeft, kunt u ook nog eens uit vrijwel alle RAL-kleuren kleuren kiezen. Ook is een gietvloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast heeft de vloer de volgende kenmerken:

  • De vloer is toepasbaar in ieder ruimte binnen
  • U geniet van strak design
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • De vloer is gemakkelijk schoon te maken

Uw gietvloer is comfortabel in gebruik én slijtvast

Niet alleen vinden we het belangrijk dat uw gietvloer er strak uitzicht. De duurzaamheid is minstens zo belangrijk. Daarom voorzien we uw vloer van een duurzame toplaag, waardoor deze slijtvast wordt en gemakkelijk schoon te maken én te houden is. Lijkt zo’n gietvloer, geleverd vanuit de regio Utrecht, u wel wat? Neem in dat geval vandaag nog contact op!

Bekijk de brochure voor meer informatie

In onze online brochure krijgt u een beeld wat de mogelijkheden zijn op het gebied van kleur. Wilt u graag meer informatie ontvangen? In dat geval belt u even naar 030 – 686 8350.

 

Anderen bekeken ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.