Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Industriële gietvloer

Industriële gietvloer

Een industriële gietvloer is vandaag de dag niet meer weg te denken. En dat is niet zo heel vreemd. Een gietvloer kan eenvoudig en snel aangebracht worden, geeft een eigentijdse look én is eenvoudig te onderhouden. Maar door welke partij laat u zo’n stijlvolle vloer aanleggen? Natuurlijk door SlipSafe.

Uw industriële gietvloer met antislip coating

Een industriële gietvloer ziet er prachtig uit door de strakke afwerking. Maar hierdoor ontstaat sneller valgevaar. Een situatie die u te allen tijde wilt voorkomen. Kies er in dat geval voor om uw
industriële gietvloer te voorzien van een extra (transparante) antislip coating.

Stort uw nieuwe vloer in de gewenste kleur

Naast dat wij uw gietvloer kunnen voorzien van een antislip coating, heeft u bij ons ook een ruime keuze uit vrijwel alle RAL-kleuren. Ga voor een trendy grijze kleur, of kies voor een kleur die naadloos aansluit op uw huisstijl. En wilt u écht een creatieve draai geven aan uw vloer? Dan voorzien wij deze van speelse verfvlokken.

Ontvang persoonlijk advies door te bellen

Natuurlijk wilt u graag weten wat uw vloer precies gaat kosten. Of wat de mogelijkheden zijn die aansluiten op uw wensen. In beide gevallen belt u even naar 030 – 686 8350. Ons team van professionals kunnen in dat geval een advies op maat bieden.

 

Anderen bekeken ook:

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.