Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Troffelvloer

Troffelvloer

Een troffelvloer in de badkamer ziet er niet alleen stijlvol én eigentijds uit. Door het onderhoudsvrije karakter is het ook een geweldige uitkomst op hygiënisch gebied. Kies voor een troffelvloer met een sanitair plint tot aan de onderkant van de tegels, aangebracht door de deskundig opgeleide medewerkers van SlipSafe.

Een antislip coating over de troffelvloer voorkomt valgevaar in de badkamer

Zodra uw vloer om welke reden dan ook vochtig wordt, dan kan uw vloer glad worden en kan er valgevaar ontstaan. En een nare val wilt u te allen tijde voorkomen. Daarom bieden wij dé uitkomst, aangezien wij de troffelvloer in uw badkamer kunnen voorzien van een antislip coating.

Bekijk diverse projecten

Van een bedrijfskeuken tot aan uw eigen badkamer. Benieuwd hoe zo’n troffelvloer er nu in het echt uitziet? Bekijk alvast eens de troffelvloeren die wij tot op heden hebben gerealiseerd. Heeft u een vloer gezien die u ook graag in uw woning terugziet? Neem in dat geval gerust contact op en maak uw wensen aan ons kenbaar.

Ontvang advies op maat en bel!

Om een goed advies te geven over een troffelvloer in uw badkamer, leren we uw wensen graag kennen. Want met jarenlange ervaring en kennis binnen het vak weten we als geen ander hoe gevarieerd woonwensen kunnen zijn. Wacht daarom niet langer en bel vandaag nog naar 030 – 686 8350

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.