Heeft u interesse in onze diensten?

20 jaar ervaring

Z

Eigentijds design

Vakkundige reparatie

Home » Gietvloer badkamer

Epoxy- of gietvloer in de badkamer

Een duurzame gietvloer of epoxyvloer voor in de badkamer laat u het best storten door SlipSafe uit IJsselstein, nabij Utrecht. Beide vloeren kennen bij ons namelijk een lange levensduur, waardoor u jarenlang van uw industriële look geniet. En naast dat de vloer lang meegaat, kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende RAL-kleuren wanneer u in de badkamer een gietvloer of epoxyvloer laat storten.

Creëer met een gietvloer moeiteloos een industriële stijl in uw badkamer

Stel: u wilt uw badkamer renoveren of verbouwen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw badkamer er prachtig uitziet én jarenlang meegaat. Kies daarom voor een stijlvaste epoxyvloer, waarbij u er zelfs voor kunt kiezen om de vloer naadloos over te laten gaan in de plint. Een woonstijl die op dit moment erom populair is, en dit naar verwachting ook blijft, is de industriële trend. En laten we eerlijk zijn: deze trend past moeiteloos binnen elke woning en ieder interieur. Door te kiezen voor een gietvloer of epoxyvloer, bijvoorbeeld in de badkamer, creëert u eenvoudig deze populaire stijl. Wist u trouwens dat de epoxyvloer ook zeer geschikt is voor buitengebruik?

Laat de vloer behandelen en voorkom uitglijden

Zodra u een gietvloer in de badkamer laat storten, is het begrijpelijk dat u nadenkt over uitglijgevaar. Daar bieden wij uiteraard een oplossing voor. Zo kunnen wij de epoxy- en gietvloeren behandelen met een transparante antislipcoating én kiest u uit een breed kleurenpallet aan RAL-kleuren. Wat voor kleur gietvloer ziet u het liefste terug in de badkamer?

Neem direct contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een gietvloer of epoxyvloer voor de badkamer in uw situatie? Neem de brochures door of neem contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie zodra u belt naar 030 – 686 8350. Dankzij ons persoonlijk advies weet u meteen waar u aan toe bent.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.